Εκτύπωση

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΕΡΓΑΞΙΑ» και ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων - ΑμεΑ Δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού» σας προσκαλούν στην Απολογιστική Εσπερίδα του Έργου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 και ώρα 18:00μμ στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού (Λ. Δημοκρατία & Ι. Μέρλα, 1ος όροφος).

Κατεβάστε το Πρόγραμμα της Εσπερίδας.

Κατεβάστε την Αφίσα της Πράξης.

Εκτύπωση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων που συμμετέχουν σε έργα ΤοπΣΑ-ΤοπΕΚΟ

Ξεκινά στις 24 Ιουλίου 2014 η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες - ΤοπΕΚΟ.

Εκτύπωση

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΕΡΓΑΞΙΑ»

«Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων - ΑμεΑ 
Δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής των Δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού, ότι σε περίπτωση που ενδιαφέρονται να προσλάβουν προσωπικό, η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΕΡΓΑΞΙΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων-ΑμΕΑ Δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού», μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση μέσω της παροχής πλήρους συμβουλευτικής υποστήριξης.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να προσλάβουν προσωπικό από άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες για 4-36 μήνες, επιδοτούμενες από 75 έως 25% του κόστους των εργαζομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 211-0121016 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Πράξη «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων-ΑμΕΑ Δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού» υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 3 «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες», της Κατηγορίας Παρέμβασης 1 «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4 «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

Εκτύπωση

ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Πρόσκληση 4ου Θεματικού Εργαστηρίου

Η AssetΤεχνολογική, εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΕΡΓΑΞΙΑ», η οποία υλοποιεί την Πράξη «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων - Α.με.Α. Δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων – Καματερού, 2014», με κωδικό MIS375834, διοργανώνει στο Ίδρυμα Προστασίας Απροσάρμοστων Παιδιών (Ι.Π.Α.Π) «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00 το τέταρτο Θεματικό Εργαστήριο στο πλαίσιο της Δράσης 6: «Επαγγελματική Συμβουλευτική και Υποστήριξη στην Απασχόληση».

Kατεβάστε την Πρόσκληση

Εκτύπωση

ΤΡΙΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Πρόσκληση 3ου Θεματικού Εργαστηρίου

Η AssetΤεχνολογική, εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΕΡΓΑΞΙΑ», η οποία υλοποιεί την Πράξη «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων - Α.με.Α. Δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων – Καματερού, 2014», με κωδικό MIS375834, διοργανώνει στο Ίδρυμα Προστασίας Απροσάρμοστων Παιδιών (Ι.Π.Α.Π) «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00 το τρίτο Θεματικό Εργαστήριο στο πλαίσιο της Δράσης 6: «Επαγγελματική Συμβουλευτική και Υποστήριξη στην Απασχόληση».

Κατεβάστε την Πρόσκληση